close
close
close

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Gyakran Ismétlődő Kérdések

KÉRDÉSEI MEGVÁLASZOLVA.

A műszaki adatok letölthetőek a Források/Letöltések lapon.

Lépjen a Kapcsolat oldalra, hogy felvegye a kapcsolatot az Alcoa® Wheels értékesítési és flottakezelő vezetőivel.

Kérdéseivel forduljon a legközelebbi Alcoa keréktárcsa-forgalmazóhoz, amelyek listáját itt találja.

Nem, a flotta szervizközpont nem kínál pótkereket.

Igénye elfogadását követően új kereket küldünk az Ön címére. Az átfutási idő számos tényező, például a hely, a keréktárcsa típusa, a gyárunk mindenkori gyártási terve, függvénye. Az állapottal kapcsolatos kérdéseivel vegye fel a kapcsolatot a flotta szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com) vagy telefonon (0036 2253 1841).

Olvassa el tisztítási útmutatónkat és tekintse meg videónkat. Az Howmet számos Alcoa Wheels márkájú tartozékot is kínál. További információkért tekintse meg brosúránkat.

Az Alcoa Wheels tisztító és karbantartó termékeket megvásárolhatja a hivatalos Alcoa Wheels viszonteladóktól, amelyek listáját itt találja.

Nem, mert a flotta szervizközpont nem fogadja ezt az igényt. Az ilyen típusú problémákat csak akkor vizsgáljuk ki, ha a keréktárcsa Dura-Bright® felületkezelést kapott.

A helyes karbantartással kapcsolatban további információkért töltse le tisztítási tájékoztatónkat. Az Alcoa Wheels tisztító és karbantartó termékeket megvásárolhatja a hivatalos Alcoa Wheels viszonteladóktól, amelyek listáját itt találja.

Kérjük, keresse a képen megjelölt területen. A pecsét dátuma (HHNNÉÉ) egy 6 jegyű szám. Az első 2 számjegy a hónapot, a következő 2 számjegy a napot, az utolsó 2 számjegy az évet jelöli. A mellékelt példán egy 2017. augusztus 30-án gyártott keréktárcsa látható.

Segítségért vegye fel a kapcsolatot a flotta szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com) vagy telefonon (0036 2253 1841).

Először ellenőrizze bejövő üzeneteit, valamint a levélszemét mappákat is. A visszaigazolást arra az e-mail-címre küldtük, amellyel regisztrált. Ha még mindig nem találja, vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com), hogy ellenőrizhessék a benyújtás állapotát.

Először ellenőrizze bejövő üzeneteit, valamint a levélszemét mappákat is. A visszaigazolást arra az e-mail-címre küldtük, amellyel regisztrált. Ha még mindig nem találja, vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com) vagy telefonon (0036 2253 1841).

Figyelem! Soha ne használjon kézzel írt szállítási dokumentumokat. Kizárólag a DHL elektronikus jegyét használja. Probléma esetén vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com) vagy telefonon (0036 2253 1841).

<<Helyes DHL szállítási dokumentum>>

vagy telefonon

Először ellenőrizze, hogy megkapta-e az elektronikus DHL szállítási dokumentumot. Ezt arra az e-mail-címre küldtük, amellyel regisztrált. Ne felejtse el a levélszemét mappákat is megnézni. Hívja a területileg illetékes DHL iroda számát, amelyet a dokumentumon talál, és érdeklődjön. Hivatkozzon az e-mailben kapott DHL hivatkozási számra.

Figyelem! Nyomtassa ki az Alcoa® Wheels jegy űrlapot, és csomagfelvétel előtt csatolja azt megfelelően a becsomagolt kerékhez. Ne használjon kézzel írott dokumentumokat. Ebben az esetben nem választhatja az „Economy select” szolgáltatást.

Ha nem kapott visszaigazolást, vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal e-mailben(fleet@howmet.com) or phone (0036 2253 1841).

Ha igényét visszautasították, elküldjük Önnek garanciális jelentésünket, amelyben részletesen leírjuk a vizsgálatunkat. Ha igénye elfogadásra kerül, új kereket küldünk az Ön címére. Ha kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal e-mailben (fleet@howmet.com) vagy telefonon (0036 2253 1841). Hivatkozzon a visszaigazoló levélben szereplő regisztrációs azonosítóra.

A DHL szállítási információit elküldjük arra az e-mail-címre, amellyel regisztrált. Az üzenet tartalmazni fog egy nyomkövető hivatkozást, amelyen bármikor figyelemmel kísérheti a folyamatot.

Nem, a flotta szervizközpont nem küldi vissza az elutasított kereket, és nem is fizeti vissza annak szállítási költségét. Bármikor megszervezheti a kerék átvételét, hogy azt követően saját költségére visszaszállíttassa azt az Ön címére. A kerék a garanciális jelentés kiállítását követően 14 naptári napig marad a telephelyünkön. Ha a 14 naptári nap letelt, nem marad lehetőség az átvételre, és a kereket bezúzzuk.

A keréktárcsákat az alábbi címen lehet átvenni:

Howmet-Köfém Ltd.: Verseci u. 1-15, H-8000 Székesfehérvár 

Would you like to view this content in another language?
English
close