close
close
close

Tisztítás

Kiegészítők Alcoa keréktárcsák tisztításához
 

Miért válassza az Alcoa® keréktárcsa tartozékokat?

Az Alcoa® alumínium keréktárcsák karbantartása alapvető fontosságú kell, hogy legyen, a lehető legjobb állapotuk megőrzéséhez. Sok évet töltöttünk az egyedi és speciálisan kiválasztott Alcoa® Accessory Products kiegészítő termékek fejlesztésével, hogy segítsenek a keréktárcsák lehető legjobb állapotának megőrzésében és a hosszú élettartam biztosításában.

Minden tartozékunk elérhető a hivatalos Alcoa® keréktárcsák széles körű kereskedői hálózatában, amelyeknek listáját itt találja.

Dura-Bright Wheel Wash 1L
Dura-Bright® Wheel Wash

Fokozza a Dura-Bright® élményt a Dura-Bright® Wheel Wash-sal. Kifejezetten a Dura-Bright® felülethez kifejlesztett tisztító megoldás, amelyet a kerékgyártó tesztelt és hagyott jóvá. Kapható 1L-es palackban, 5L és 25L-es tartályban.

A Dura-Bright® kerekek tisztításával kapcsolatos további információkért kattintson ide.

ALclean 1L
ALclean

Egyedi keréktárcsa-tisztító, mely kifejezetten az Alcoa® tükörfényű, csiszolt és LvL ONE® kerekeihez készült. Elérhető 1, 5 és 25 literes kiszerelésben.

A tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekek tisztításával kapcsolatos további információkért kattintson ide.

ALpolish
ALpolish

Polírozó paszta, amely visszaállítja és fenntartja az Alcoa® tükörfényű és LvL ONE® kerekek fényét. Nem használható Dura-Bright® kerekekhez.

ALbrush
ALbrush

Prémium minőségű kefe gumi peremmel, amely megakadályozza, hogy kerekei tisztítás közben sérüljenek.

ALkit4
ALkit3

Egy teljes készlet a tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekek tisztításához. Tartalma 1 liter ALclean, 1 tubus 250 g-os ALpolish es egy ALbrush kefe.

Would you like to view this content in another language?
English
close