close
close
close

Karbantartás

Alcoa keréktárcsák karbantartása
 

Miért az Alcoa® keréktárcsa tartozékokat válassza?

Az Alcoa alumínium keréktárcsák karbantartása alapvető fontosságú kell, hogy legyen, a lehető legjobb állapotuk megőrzéséhez. Sok évet töltöttünk az egyedi és speciálisan kiválasztott Alcoa Accessory Products kiegészítő termékek fejlesztésével, hogy segítsenek a keréktárcsák lehető legjobb állapotának megőrzésében és a hosszú élettartam biztosításában.

Minden tartozékunk elérhető a hivatalos Alcoa® keréktárcsák széles körű kereskedői hálózatában, amelyeknek listáját itt találja.

HUBgrease
HUBgrease

Zsír, amely felszereléskor alkalmazva megóvja az Alcoa® keréktárcsákat a korróziótól, valamint attól, hogy a keréktárcsa feltapadjon a kerékagyra. 

VALVEgrease
VALVEgrease

Zsír, amely korróziógátlóként szolgál a szelepek felszerelésekor/cseréjekor. Használata erősen javasolt minden abroncs- és szelepcserekor. 

Kefekorongok és párnák
Kefekorongok és párnák

Különböző méretű és keménységű, súroló hatású kefék és párnák az illeszkedő felületek, csapágyperselyek, az agy vezetőcsapjainak és központosító bordáinak tisztításához. 

Discmate
Discmate

Tömítés, ami segít megakadályozni, hogy korrózió keletkezzen acél és alumínium keréktárcsák, illetve az acél kerékagy és az alumínium keréktárcsák között. 

Would you like to view this content in another language?
English
close