close
close
close

Felületmegmunkálási opciók

Megmunkálási opciók Alcoa Wheels
 

Csiszolt

Csiszolt megmunkálás
 
 
A csiszolt felület alapvető karbantartást igényel. A csiszolt Alcoa® keréktárcsák nem korrodálódnak, és nem kell őket újrafesteni.
 
A 0-ra végződő cikkszám jelzi a csiszolt felületet.

LvL ONE®

 
LvL ONE megmunkálás
 
Még szemet gyönyörködtetőbb megoldások ügyfeleinknek
 
A Howmet Aerospace fejlett LvL ONE® felületmegmunkálási technológiájának eredménye egy csillogó, a csiszoltnál egyenletesebb és fényesebb felület.
 
A LvL ONE® keréktárcsák karbantartásához a szokásos megoldásokra van szükség. Ha fényes felületet szeretne, polírozásra van szükség. Ugyanakkor a keréktárcsa nagyszerűen mutat, és ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint az Alcoa® más módon megmunkált keréktárcsái.

Dura-Bright® EVO

 
Dura-Bright EVO megmunkálás
Nagyszerű külső, egyszerű karbantartás
 
A legtöbb Alcoa® keréktárcsa szabadalmaztatott Dura-Bright® EVO felületi kezelést kapott. A felületkezelésnek köszönhetően a keréktárcsa polírozás nélkül is évekig fényes és csillogó marad.
 
A karbantartás rendkívül egyszerű, hála az alumínium felületen lévő erősebb védelemnek. Ha enyhe mosószerrel vagy hígítatlan Dura-Bright® Wheel Wash tisztítószerrel rendszeresen tisztítja őket, keréktárcsái még több száz mosás és több ezer kilométer után is csillogók maradnak, ami csökkenti a karbantartási költségeket.
 
A DB-re végződő cikkszámok rendelkeznek Dura-Bright® felületkezeléssel. 
Would you like to view this content in another language?
English
close