close
close
close

Rengøring

Tilbehør til rengøring af Alcoa Wheels
 

Hvorfor Alcoa® fælge tilbehørprodukter?

Det er og bør være en topprioritet at vedligeholde dine Alcoa aluminiumfælge for at holde dem i deres bedst mulige stand. Alcoa tilbehørprodukter er udviklet gennem mange år for at hjælpe med at holde fælgene i den bedst mulige stand og sikre en lang levetid.

Alt vores tilbehør er tilgængeligt via vores omfattende netværk af autoriserede forhandlere af Alcoa® fælge, som du finder her.

Dura-Bright Wheel Wash 1 liter
Dura-Bright® Wheel Wash

En eksklusiv sæbe til sikker rengøring af Dura-Bright® behandlede fælge. Fås i startkit på 1 liter (inkl.  1 stk. Albrush), 5 liter og 25 liter dunke.

Klik her for flere oplysninger om, hvordan du rengør Dura-Bright®fælge.

ALclean 1 liter
ALclean

En unik fælgrensemiddel til Alcoa® fælge med spejlpoleret, børstet og LvL ONE® finish. Fås i 1 liter (inkl.  1 stk. Albrush), 5 liter og 25 liter dunke.

Klik her for flere oplysninger om rengøring af spejlpoleret, børstet og LvL ONE®-fælge.

ALpolish
ALpolish

En poleringspasta til at genoprette og vedligeholde den skinnende blanke overflade på Alcoa spejlpoleret, børstet og LvL ONE® fælge. Ikke egnet til Dura-Bright® fælge.

ALbrush
ALbrush

En højkvalitets vaskebørste med gummikant for at beskytte fælgene mod at blive beskadiget under rengøring.

ALkit4
ALkit4

Et komplet kit til rengøring af spejlpoleret, børstet og LvL ONE® fælge. Indeholder 1 liter ALclean, 1 tube med 200 gr ALpolish, 1 ALbrush og ALfinish2.

Would you like to view this content in another language?
English
close