Tilbehør til rengøring af Alcoa Wheels

Rengøring

Hvorfor Alcoa® fælge tilbehørprodukter?

Det er og bør være en topprioritet at vedligeholde dine Alcoa® aluminiumfælge for at holde dem i deres bedst mulige stand. Alcoa® tilbehørprodukter er udviklet gennem mange år for at hjælpe med at holde fælgene i den bedst mulige stand og sikre en lang levetid.

Alt vores tilbehør er tilgængeligt via vores omfattende netværk af autoriserede forhandlere af Alcoa® fælge, som du finder her.


Dura-Bright® Wheel Wash

Forbedr Dura-Bright®-oplevelsen med Dura-Bright® Wheel Wash. En rengøringsløsning, der eksplicit er udviklet til Dura-Bright®-finish, testet og godkendt af fælge producenten. Fås i 1L flaske, 5L og 25L dunke.

Klik her for flere oplysninger om, hvordan du rengør Dura-Bright® fælge.

Dura-Bright Wheel Wash 1 liter
ALclean

En unik fælgrensemiddel til Alcoa® fælge med spejlpoleret, børstet og LvL ONE® finish. Fås i 1L flaske, 5L og 25L dunke.

Klik her for flere oplysninger om rengøring af spejlpoleret, børstet og LvL ONE®-fælge.

ALclean 1 liter
ALpolish

En poleringspasta til at genoprette og vedligeholde den skinnende blanke overflade på Alcoa® spejlpoleret og LvL ONE® fælge. Ikke egnet til Dura-Bright® fælge.

ALpolish
ALbrush

En højkvalitets vaskebørste med gummikant for at beskytte fælgene mod at blive beskadiget under rengøring.

ALbrush
ALkit3

Et komplet kit til rengøring af spejlpoleret, børstet og LvL ONE® fælge. Indeholder 1 liter ALclean, 1 tube med 250 gr ALpolish, og 1 ALbrush.

ALkit3