Alcoa fælge overfladebehandlinger

Overfladebehandlinger

Dura-Bright®  EVO

Gennembrydende teknologi

På de fleste aluminiumsfælge er en belægning typisk en et lag med bagt pulver, der ligger oven på fælgens overflade. Når den bliver ridset, vil vand og salt trænge ind i belægningen, hvilket resulterer i korrosion og yderligere forringelse. Alcoa Dura-Bright® fælge har en proprietær overfladebehandling, der trænger ind i aluminiummet og bliver en integreret del af fælgen. Den hverken krakelerer, knækker, afskaller eller korroderer, som almindelige belægninger gør.

Konventionel belægning
Alcoa Wheels patenteret behandling Dura-Bright
Hvad der sker på vejen, bliver på vejen

Der findes ikke nemmere fælge at vedligeholde end et Dura-Bright® fælge. Takket være den patenterede overfladebehandling forbliver fælgene blanke og skinnende i mange år uden polering.

Dura-Bright® fælgene kan ganske enkelt rengøres med et mildt rengøringsmiddel eller ufortyndet Dura-Bright® Wheel Wash® sæbe.

This content requires certain cookies to function. Please accept cookies in order to continue. You may need to refresh your browser window afterwards.

Sort og Grøn

Dura-Bright® EVO-fælgene er let genkendelige af deres sorte og grønne Alcoa Dura-Bright® EVO-klistermærke. Varenumre, der slutter med DB, er Dura-Bright® behandlede.

Alco  Wheels EVO klistermærke

Dura-Flange®

Yderligere beskyttelse for en endnu længere levetid

Alcoa Dura-Flange® fælge har fået en patenteret behandling, der giver et beskyttende skjold for at reducere fælgkantslid. Behandlingen giver dem dobbelt så lang levetid som andre aluminiumsfælge, under de samme forhold.

Dura-Flange Alcoa Wheels
Vejtest

Alcoa Dura-Flange® fælge viser ingen tegn på slid på fælgflangeslid efter 386 000 km.

Dura-Flange® fælge er de mest egnede til transport, hvor belastningen er tung og tilbøjelig til at skifte, hvilket gør, at dækkanten gnider mod fælgflangen. Det er fx:

  1. transport under ekstreme forhold, fx minedrift
  2. tung transport, fx tømmer
  3. tankbiler, der anvendes off-road (fx lokal mælkeindsamling, brændstofdistribution)
  4. bybus
Fælgflange-beskyttelse

Dura-Flange® fælgene er let genkendelige på grund af “Rim Wear Protected” -klistermærket. Varenumre, der slutter med DF, er Dura-Flange® behandlet.

Dura-Flange klistermærke

Dura-Bright®/Dura-Flange®

2 revolutionerende behandlinger kombineret i en

Alcoa Dura-Bright®/Dura-Flange® fælge er resultatet af kombinationen af to behandlinger, hvilket giver en skinnende blank fælg, der er nem at vedligeholde og med et beskyttende skjold for yderligere at øge fælgens levetid.

Dura-Bright og Dura-Flange
Dura-Bright®

Dura-Bright® er ikke en belægning, men en overfladebehandling, der trænger ind i aluminiummet og bliver en integreret del af fælgen. Den hverken krakelerer, knækker, afskaller eller korroderer, som almindelige belægninger gør. Regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel eller ufortyndet Dura-Bright® Wheel Wash vil bevare fælgene skinnende, selv efter hundredvis af vaske og tusindvis af kilometer, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Dura-Flange®

Dura-Flange®-behandlingen giver et beskyttende skjold for at reducere fælgkantslid, hvilket giver dem dobbelt så lang levetid som andre aluminiumfælge, under de samme forhold. Dura-Flange® bruges almindeligvis inden for transport, hvor belastningen er tung og tilbøjelig til at skifte, hvilket gør, at dækkanten gnider mod fælgkanten.

Sort og Grøn / Rim Wear Protected

Dura-Bright®/Dura-Flange®-fælgene er letgenkendelige af deres sorte og grønne Alcoa Dura-Bright® EVO- og “Rim Wear Protected”-klistermærker. Varenumre, der slutter med DD, er Dura-Bright®/Dura-Flange®-behandlet.

Dura-Flange klistermærke