Accessories for cleaning Alcoa Wheels

Reiniging

Waarom ALCOA® WHEELS Accessory Products?

Het onderhouden van uw aluminium ALCOA® WHEELS om ze in de beste staat te houden, is een topprioriteit en moet dat altijd zijn. De accessoires van Howmet Aerospace werden gedurende vele jaren ontwikkeld en geselecteerd om te helpen de wielen in perfecte staat te houden en een lange levensduur te garanderen.

Al onze accessoires zijn te verkrijgen via ons uitgebreide netwerk van erkende ALCOA® WHEELS verdelers, die u hier kan vinden.


Dura-Bright® Wheel Wash

Verbeter uw Dura-Bright®-ervaring met Dura-Bright® Wheel Wash. Een reinigingsoplossing ontwikkeld voor Dura-Bright® afwerking, getest en goedgekeurd door de wielfabrikant. Verkrijgbaar in een literfles, 5 en 25 liter containers.

Klik hier voor meer informatie over hoe Dura-Bright® wielen te reinigen.

Dura-Bright Wheel Wash 1L
ALclean

Een unieke wielreiniger voor ALCOA® WHEELS met een Mirror Polished, Brushed of LvL ONE® afwerking. Beschikbaar in flessen van 1 liter en bussen van 5 en 25 liter.

Klik hier voor meer informatie over hoe Mirror Polished, Brushed en LvL ONE® wielen te reinigen.

ALclean 1L
ALpolish

Polijstpasta voor een hernieuwde en blijvende glans bij Mirror Polished en LvL ONE® ALCOA® WHEELS. Niet geschikt voor Dura-Bright® wielen.

ALpolish
ALbrush

Een borstel van topkwaliteit met een rubberen rand die de wielen beschermt tegen beschadiging tijdens het schoonmaken.

ALbrush
ALkit3

Een complete set voor het reinigen van Mirror Polished, Brushed en LvL ONE® wielen. Hij bevat 1 liter ALclean, 1 tube van 250 gr ALpolish en 1 ALbrush.

ALkit3