TPMS Ventiel Keuzehulp

TPMS Valve Selector

Zoek toepasbare ventielen voor uw Alcoa® wielen ten behoeve van bandenspanningscontrolesystemen (TPMS) van Sensata Technologies Inc met de onderstaande TPMS Ventiel Keuzehulp.

De vermelde ventielen zijn te koop via geautoriseerde distributeurs voor Alcoa® wielen, of vraag uw voertuigfabrikant.

De toepasbaarheid kan variëren en is afhankelijk van de specificaties van het voertuig, type TPMS-sensor en de gebruikte wielen.

Part Number Graphic

onderdeelnummers tonen alleen de eerste 5 cijfers

Let op! GAXTPMS40 en GAXTPMS70 worden geleverd met bevestigingsschroef voor sensoren van generatie 1. GAXTPMS54 wordt geleverd zonder bevestigingsschroef. Bevestigingsschroeven voor sensoren van generatie 2 zijn verkrijgbaar bij de fabrikant van uw voertuig of de fabrikant van de sensor. Bevestigingsschroeven voor sensoren van generatie 1 en generatie 2 zijn niet uitwisselbaar.

Generatie 1

Generatie 2

Contacteer de voertuigfabrikant voor de installatie of vervanging van ventielen met bandenspanningscontrolemodules (TPMS). Raadpleeg de onderhoudshandleiding voor Alcoa® wielen sectie 5.e.iv. op pagina 24 en sectie 5.e.v. op pagina 25 voor meer informatie over het vervangen van ventielen met TPMS-modules.

Deze Keuzehulp weerspiegelt mogelijk niet de meest recente ontwikkelingen en de betrouwbaarheid van de informatie hierin wordt niet gegarandeerd. Howmet Aerospace behoudt zich het recht voor om informatie in deze Keuzehulp te wijzigen, inclusief de technische details en het ontwerp van de Alcoa® wielen.