Accessories for cleaning Alcoa Wheels

Rengjøring

Hvorfor tilbehørsprodukter for Alcoa®-felger?

Vedlikehold av Alcoa® aluminiumsfelger for å holde dem i best mulig stand er og bør være en topp prioritet. Alcoa® tilbehørsprodukter har vært utviklet og valgt over mange år for å holde felgene i best mulig stand og sikre lang levetid.

Alle våre tilbehør er tilgjengelig via vårt omfattende nettverk av autoriserte forhandlere av Alcoa®-felger, som du finner her.


Dura-Bright® Wheel Wash

Forbedre Dura-Bright®-opplevelsen din med Dura-Bright® Wheel Wash. En rengjøringsløsning utviklet for Dura-Bright® etterbehandling, testet og godkjent av felger produsenten. Finnes i en liters flaske, 5 og 25 liters beholdere.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du rengjør Dura-Bright®-felger.

Dura-Bright Wheel Wash 1L
ALclean

En unik felgrens for Alcoa®-felger med speilpolert-, børstet- og LvL ONE®-finish. Tilgjengelig i 1 liters flaske, 5 liter- og 25 liters beholdere.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du rengjør speilpolerte-, børstede- og LvL ONE®-felger.

ALclean 1L
ALpolish

En poleringspasta for å gjenopprette og vedlikeholde glansen på Alcoa® speilpolerte- og LvL ONE®-felger. Ikke egnet for Dura-Bright®-felger.

ALpolish
ALbrush

En høykvalitetsbørste med gummikant for å beskytte felgene mot skader under rengjøringen.

ALbrush
ALkit3

Et komplett sett for rengjøring av speilpolerte-, børstede- og LvL ONE®-felger. Settet inneholder 1 liter ALclean, 1 tube med 250 g ALpolish og 1 ALbrush.

ALkit3