close
close
close

Usein Kysytyt Kysymykset

Usein Kysytyt Kysymykset Alcoa Wheels

KYSYMYKSESI VASTATTUINA.

Tekniset tiedot ovat ladattavissa Resurssit/lataukset osassa.

Ota yhteyttä Alcoa Wheelsin alueelliseen myyntijohtajaan Yhteystiedot -sivun kautta.

Voit ottaa yhteyttä lähimpään ALCOA® WHEELS -jälleenmyjään tai maahantuojaan. Maahantuojien yhteystiedot löydät täältä.

Kun korvausvaatimuksesi hyväksytään, sinulle toimitetaan uusi vanne. Käsittelyaika riippuu erilaisista tekijöistä, kuten paikka, vanteen tyyppi ja tehtaan tuotantoaikataulu. Ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET)ja kysy takuukäsittelyn etenemisestä saamallasi palautus-ID -numerolla.

Lue puhdistusohjeet ja katso video. Howmet tarjoaa myös suuren valikoiman Alcoa Wheelsin -tuoteperheen lisävarusteita. Lisätietoja saat  esitteestä.

Alcoa Wheelsin puhdistus- ja kunnossapitotuotteet ovat saatavilla ALCOA® WHEELS -jälleenmyyjiltä. Maahantuojien yhteystiedot löydät täältä.

Ei, koska kaluston palvelukeskus ei hyväksy tätä korvausvaatimusta. Tällainen ongelma tutkitaan vain, kun vanteelle on tehty Dura-Bright® -pintakäsittely.

Lisätietoja asianmukaisesta kunnossapidosta löytyy puhdistuslehtisestämme. Alcoa Wheelsin puhdistus- ja kunnossapitotuotteet ovat saatavilla virallisilta Alcoa Wheelsin maahantuojilta, jotka on listattu täällä.

Tarkasta kuvassa merkitty alue. Vanteen leimauspäivä (KKPVV) on 6-numeroinen luku. Ensimmäiset 2 numeroa viittaavat kuukauteen, seuraavat 2 päivään ja 2 viimeistä vuoteen. Liitteenä oleva esimerkki viittaa 30. elokuuta 2017 valmistettuun vanteeseen.

Ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

Tarkista ensin saapuvien postien laatikko ja roskapostilaatikkosi Vahvistuksen tulisi saapua sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröinnin yhteydessä. Ellet vieläkään löydä viestiämme, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme Fleet Service Centerissä (fleet@howmet.com), niin he voivat tarkistaa lähetetyn viestin tilan.

Tarkista ensin saapuvien postien laatikko ja roskapostilaatikkosi. Vahvistuksen olisi pitänyt saapua sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröinnin yhteydessä. Ellet vieläkään löydä viestiämme, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme Fleet Service Centerissä sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET), niin he voivat tarkistaa lähetetyn viestin tilan.

Huom! Älä koskaan käytä käsinkirjoitettuja palautusasiakirjoja. Käytä vain DHL:n sähköisesti lähettämää toimituslappua. Ellet löydä tätä dokumenttia sähköpostistasi, ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

<<Oikea DHL-toimituslappu>>

Tarkista ensin, saitko DHL:n sähköisen toimituslapun. Tämä lähetettiin sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisesi yhteydessä. Älä unohda tarkistaa roskapostilaatikkoasi. Soita alueelliseen asiakirjassa ilmaistuun DHL:n numeroon ja tiedustele lähetyksen tilaa. Anna sähköpostiviestissä mainittu viitenumero.

Huom! Tulosta DHL:n lähetyslappu ja kiinnitä se kunnolla pakattuun vanteeseen ennen noutoa. Vältä käsinkirjoitettuja asiakirjoja. Jos tämä ei ole mahdollista, valitse Economy select -palvelu.

Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

Jos korvausvaatimuksesi hylättiin, toimitamme sinulle takuuraportin, jossa koko tarkastus selitetään yksityiskohtaisesti. Kun korvausvaatimuksesi hyväksytään, sinulle toimitetaan uusi vanne. Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse (+36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET). Mainitse vahvistussähköpostissa mainittu rekisteröintitunnus.

Lähetämme DHL:n toimitustiedot sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisesi yhteydessä. Se sisältää seurantalinkin, jonka avulla voit seurata prosessia milloin tahansa.

Ei, Fleet Service Center ei palauta tai maksa hylättyjen vanteiden toimitusta. Voit halutessasi järjestää noudon vanteen palauttamiseksi sinulle omalla kustannuksellasi. Vanne säilytetään tiloissamme 14 kalenteripäivää takuuraportin luontipäivästä lähtien. Kun 14 kalenteripäivää on kulunut, noutoa ei ole mahdollista järjestää ja vanne hävitetään.

Vanteet voi noutaa seuraavasta osoitteesta:

Howmet-Köfém Ltd.: Verseci u. 1-15, H-8000 Székesfehérvár 

Ei, jos takuuvaatimus hyväksytään, Fleet Service Center ei palauta tai vaihda mitään TPMS:ään liittyviä tai muita osia.

On suositeltavaa irrottaa venttiilit, TPMS-venttiilit, TPMS-anturit ja muut osat.

Lähettämässämme korvaavassa vanteessa on tavallinen venttiili asennettuna.

Would you like to view this content in another language?
English
close