Frequently Asked Questions Alcoa Wheels

Usein Kysytyt Kysymykset

KYSYMYKSESI VASTATTUINA.

K1. Haluan lisätietoja tuotteistanne mukaan lukien tekniset tiedot.

Tekniset tiedot ovat ladattavissa Resurssit/lataukset osassa.

Ota yhteyttä Alcoa Wheelsin alueelliseen myyntijohtajaan Yhteystiedot -sivun kautta.

K2. Haluan ostaa Alcoa-vanteet. Kehen otan yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä lähimpään ALCOA® WHEELS -jälleenmyjään tai maahantuojaan. Maahantuojien yhteystiedot löydät täältä.

K3. Saanko varavanteen, kun lähetän korvausvaatimuksen kaluston palvelukeskukseen?

Ei, kaluston palvelukeskus ei tarjoa varavanteita.

K4. Kuinka kauan uuden vanteen saapuminen kestää?

Kun korvausvaatimuksesi hyväksytään, sinulle toimitetaan uusi vanne. Käsittelyaika riippuu erilaisista tekijöistä, kuten paikka, vanteen tyyppi ja tehtaan tuotantoaikataulu. Ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET)ja kysy takuukäsittelyn etenemisestä saamallasi palautus-ID -numerolla.

K5. Minulla on Dura-Bright® Alcoa-vanteet. Kuinka pidän ne kiiltävinä?

Lue puhdistusohjeet ja katso video. Howmet tarjoaa myös suuren valikoiman Alcoa Wheelsin -tuoteperheen lisävarusteita. Lisätietoja saat  esitteestä.

Alcoa Wheelsin puhdistus- ja kunnossapitotuotteet ovat saatavilla ALCOA® WHEELS -jälleenmyyjiltä. Maahantuojien yhteystiedot löydät täältä.

K6. Minulla on harjattu Alcoa-vanne, jonka pinnalla on tahroja. Voinko lähettää korvausvaatimuksen tästä?

Ei, koska kaluston palvelukeskus ei hyväksy tätä korvausvaatimusta. Tällainen ongelma tutkitaan vain, kun vanteelle on tehty Dura-Bright® -pintakäsittely.

Lisätietoja asianmukaisesta kunnossapidosta löytyy puhdistuslehtisestämme. Alcoa Wheelsin puhdistus- ja kunnossapitotuotteet ovat saatavilla virallisilta Alcoa Wheelsin maahantuojilta, jotka on listattu täällä.

K7. En löydä vanteen rullaleimaa tai tuotantopäivämäärää.

Tarkasta kuvassa merkitty alue. Vanteen leimauspäivä (KKPVV) on 6-numeroinen luku. Ensimmäiset 2 numeroa viittaavat kuukauteen, seuraavat 2 päivään ja 2 viimeistä vuoteen. Liitteenä oleva esimerkki viittaa 30. elokuuta 2017 valmistettuun vanteeseen.

K8. En voi lähettää korvausvaatimustani. Rekisteröintilomake ei hyväksy antamiani tietoja.

Ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

K9. En saanut vahvistusta rekisteröinnin jälkeen. Mitä seuraavaksi?

Tarkista ensin saapuvien postien laatikko ja roskapostilaatikkosi Vahvistuksen tulisi saapua sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröinnin yhteydessä. Ellet vieläkään löydä viestiämme, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme Fleet Service Centerissä (fleet@howmet.com), niin he voivat tarkistaa lähetetyn viestin tilan.

K10. DHL-lappu ei saapunut odotetun 5 päivän sisällä. Mitä teen?

Tarkista ensin saapuvien postien laatikko ja roskapostilaatikkosi. Vahvistuksen olisi pitänyt saapua sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröinnin yhteydessä. Ellet vieläkään löydä viestiämme, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme Fleet Service Centerissä sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET), niin he voivat tarkistaa lähetetyn viestin tilan.

Huom! Älä koskaan käytä käsinkirjoitettuja palautusasiakirjoja. Käytä vain DHL:n sähköisesti lähettämää toimituslappua. Ellet löydä tätä dokumenttia sähköpostistasi, ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

<<Oikea DHL-toimituslappu>>

K11. DHL ei vielä noutanut korvausvaatimuksen alaista vannetta. Mitä teen?

Tarkista ensin, saitko DHL:n sähköisen toimituslapun. Tämä lähetettiin sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisesi yhteydessä. Älä unohda tarkistaa roskapostilaatikkoasi. Soita alueelliseen asiakirjassa ilmaistuun DHL:n numeroon ja tiedustele lähetyksen tilaa. Anna sähköpostiviestissä mainittu viitenumero.

Huom! Tulosta DHL:n lähetyslappu ja kiinnitä se kunnolla pakattuun vanteeseen ennen noutoa. Vältä käsinkirjoitettuja asiakirjoja. Jos tämä ei ole mahdollista, valitse Economy select -palvelu.

Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET).

K12. Kuinka tiedän, onko korvausvaatimukseni hyväksytty vai hylätty?

Jos korvausvaatimuksesi hylättiin, toimitamme sinulle takuuraportin, jossa koko tarkastus selitetään yksityiskohtaisesti. Kun korvausvaatimuksesi hyväksytään, sinulle toimitetaan uusi vanne. Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä Fleet Service Centeriin sähköpostitse (fleet@howmet.com) tai puhelimitse ( +36-22-531841 maanantaista perjantaihin: 8.00-16.30 CET). Mainitse vahvistussähköpostissa mainittu rekisteröintitunnus.

K13. Mistä tiedän, milloin korvaava vanne saapuu?

Lähetämme DHL:n toimitustiedot sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisesi yhteydessä. Se sisältää seurantalinkin, jonka avulla voit seurata prosessia milloin tahansa.

K14. Vanteeni hylättiin. Lähetetäänkö se automaattisesti minulle?

Ei, Fleet Service Center ei palauta tai maksa hylättyjen vanteiden toimitusta. Voit halutessasi järjestää noudon vanteen palauttamiseksi sinulle omalla kustannuksellasi. Vanne säilytetään tiloissamme 14 kalenteripäivää takuuraportin luontipäivästä lähtien. Kun 14 kalenteripäivää on kulunut, noutoa ei ole mahdollista järjestää ja vanne hävitetään.

Vanteet voi noutaa seuraavasta osoitteesta:

Howmet-Köfém Ltd.: Verseci u. 1-15, H-8000 Székesfehérvár 

K15. Takuukyselyssäni mainittu vanne on varustettu TPMS-venttiilillä ja TPMS-anturilla/TPMS-järjestelmällä, korvataanko sekin?

Ei, jos takuuvaatimus hyväksytään, Fleet Service Center ei palauta tai vaihda mitään TPMS:ään liittyviä tai muita osia.

On suositeltavaa irrottaa venttiilit, TPMS-venttiilit, TPMS-anturit ja muut osat.

Lähettämässämme korvaavassa vanteessa on tavallinen venttiili asennettuna.