Accessories for cleaning Alcoa Wheels

Puhdistus

Miksi ALCOA® WHEELS -lisätarvikkeet?

Alcoa®-alumiinivanteidesi kunnossapito niiden parhaan toimintakyvyn takaamiseksi on luonnollisesti tärkeintä. Alcoa-lisätarvikkeet on kehitetty ja valittu vuosien aikana vanteiden parhaan kunnon ja pisimmän käyttöiän varmistamiseksi.

Kaikkia lisätarvikkeitamme voit tilata valtuutettujen ALCOA® WHEELS -jälleenmyyjien kautta. Maahantuojien tiedot löydät täältä.


Dura-Bright® Wheel Wash

Paranna Dura-Bright®-kokemusta Dura-Bright® Wheel Wash. Dura-Bright®-viimeistelyyn kehitetty puhdistusratkaisu, jonka pyörien valmistaja on testannut ja hyväksynyt. Saatavana 1 litran pullo, 5 ja 25 litran tölkki.

Tästä napsauttamalla saat lisätietoja siitä, kuinka puhdistaa Dura-Bright®-vanteet.

Dura-Bright Wheel Wash 1L
ALclean

Ainutlaatuinen vanteiden puhdistusaine Alcoa® Wheelsin peilikiillotetuille ja harjatuille vanteille sekä LvL ONE® -vanteille. Saatavana 1L pullo, 5L ja 25L tölkki.

Tästä napsauttamalla lisätietoja siitä, kuinka puhdistaa peilikiillotettu, harjattu ja LvL ONE®-vanne.

ALclean 1L
ALpolish

Kiillotustahna, joka palauttaa ja ylläpitää Alcoan peilikiillotetun ja LvL ONE® -vanteiden kiillon. Ei sovellu Dura-Bright®-vanteille.

ALpolish
ALbrush

Ensiluokkainen harja, jonka kumireunus toimii suojapuskurina, jotta vanteet eivät pääse vaurioitumaan puhdistuksen aikana.

ALbrush
ALkit3

Täydellinen pakkaus peilikiillotettujen ja harjattujen vanteiden sekä LvL ONE® -vanteiden puhdistukseen. Sisältää 1L ALclean-puhdistusainetta, 250g ALpolish-kiillotetta sekä Albrush-harjan.

ALkit3