TPMS-ventilvælger

TPMS Valve Selector

Find kompatible ventiler til dine Alcoa®-fælge til passende ventilmonterede dæktryksovervågningssystemer (TPMS) fra Sensata Technologies Inc med nedenstående TPMS Valve Selector Tool.

De anførte ventiler kan købes via autoriserede distributører af Alcoa®-fælge, eller spørg din bilforhandler.

Den individuelle kompatibilitet kan variere i forhold til specifikationerne for køretøjet, TPMS-sensorerne og fælgene.

Part Number Graphic

Varenumre viser kun de første 5 cifre

Bemærk! GAXTPMS40 og GAXTPMS70 leveres med fastgørelsesskrue til Generation 1-sensorer. GAXTPMS54 leveres uden fastgørelsesskrue. Fastgørelsesskruer til Generation 2-sensorer skal købes hos køretøjsproducenten eller sensorproducenten. Fikseringsskruer til Generation 1- og Generation 2-sensorer kan ikke udskiftes.

Generation 1

Generation 2

Kontakt bilproducenten for installation eller udskiftning af ventiler med dæktryksovervågningssystem (TPMS)-moduler. For yderligere oplysninger om udskiftning af ventiler med TPMS-moduler henvises til servicemanualen for Alcoa®-fælge i afsnit 5.e.iv. på side 24 og 5.e.v. på side 25.

Denne oversigt viser muligvis ikke den seneste udvikling, og nøjagtigheden af oplysningerne heri garanteres ikke. Howmet Aerospace forbeholder sig ret til at ændre oplysningerne i denne oversigt, herunder de tekniske egenskaber og design af Alcoa® fælge.